Geef inbrekers geen kans

 

 

Op woensdag 21 oktober 2020 vond het webinar inbraakpreventie plaats. Het webinar was erop gericht om inzichten te verschaffen in de verschillende (eenvoudige) methoden waarop inbrekers te werk gaan, daarnaast u van praktische adviezen – tips, tricks en best practices – op het gebied van inbraakpreventie te voorzien. Centraal stond de vraag: wat kunt u zelf doen om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te houden?
Heeft u het webinar niet eerder kunnen volgen, of wilt u het webinar nogmaals terugkijken. De opname is hieronder terug te kijken.

Als u te maken heeft gehad met een inbraak in uw woning, schuur of garagebox, of advies wil om de kans op een inbraak te verkleinen, dan is dit webinar een aanrader. Het webinar voorziet u van praktische adviezen op het gebied van inbraakpreventie. Onder meer wat u zelf kunt doen om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te houden.

Aan de hand van onder meer praktijkgerichte situaties geven deskundigen u verschillende adviezen – tips, tricks en best practices – op het gebied van inbraakpreventie. Ook de kennis en inzichten die zijn opgedaan tijdens een recent uitgevoerde wijkschouw zullen hierbij aan bod komen.

Het webinar wordt georganiseerd door de gemeente Eindhoven in samenwerking met de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.