BEKIJKHETLIVE.NL

Onderdeel van Enrich Visuals

Compleet verzorgde livestreams in het midden van het land

Met onze eigen studioruimtes in Veenendaal staan wij altijd klaar om jouw boodschap live uit te zenden. Wij helpen je met het opzetten van je live uitzending of webinar. Via bekijkhetlive.nl richten wij speciaal voor onze klanten een eigen landingspagina in jullie eigen huisstijl, duidelijke informatie, inschrijfmodule en meer. Geen vage linkjes, maar 1 duidelijke pagina voor alle communicatie in een herkenbare stijl. 

Jouw boodschap live

Publiek bij een belangrijke wedstrijd, bedrijfspresentatie of toneelvoorstelling is in deze tijd lastig. Gelukkig kunnen wij doormiddel van het opzetten van een hoge kwaliteit livestream toch jouw publiek bereiken. Waar en wanneer je maar wilt.

 

Herbruikbaar

Wij monteren elke livestream af als een herbruikbare video in hoge kwaliteit. Zo is de livestream ook later te gebruiken. 

Eigen huisstijl

Jullie eigen landingspagina met bedrijfslogo, huisstijl en meer informatie over jullie event + stream overlays in jullie stijl. 

 

Private server

Wij beschikken over een Nederlandse private server voor stabiele livestreams tot 500 kijkers. Meer kijkerscapaciteit mogelijk op aanvraag.

Interactief

Het is mogelijk om tijdens de livestream de chatfunctie te gebruiken voor interactie tussen de presentator en de kijkers.

Aanmelden

Via jullie eigen landingspagina kunnen wij ook een aanmeldformulier toevoegen ter inzicht + herinneringsmails.

 

Ontzorging

Tijdens de studio livestreams zorgen wij voor alle techniek, testen, koffie, thee, fris en een versnapering.

Greenscreen

Presenteer je graag aan de hand van een powerpoint? Dan kunnen wij deze ook als achtergrond draaien in je video.

Op locatie

Wij beschikken ook over een mobiele streamingsset waardoor we via 4G overal kunnen streamen. 

Deze klanten gingen u voor

Bekijkhetlive.nl is veelzijdig inzetbaar.