Webinar inbraakpreventie Schothorst, Zielhorst en Kattenbroek

Het webinar start op woensdag 16 juni om 19.30

 

De gemeente organiseert samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) op woensdag 16 juni vanaf 19.30 uur het gratis webinar Inbraakpreventie. Eerder dit jaar hebben wij webinars georganiseerd voor wijken in Amersfoort, nu doen wij voor de wijken Schothorst, Zielhorst en Kattenbroek. Later dit jaar volgen mogelijk meer webinars voor de andere wijken in de stad. Als de corona maatregelen het toelaten geeft de gemeente weer voorlichting op diverse locaties in de stad.

Meedoen en aanmelden

Tijdens het webinar op woensdag 16 juni kunt u meepraten via de chat. Deze wordt ook gemodereerd door de gemeente, de politie en het CCV om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Hiervoor hoeft u niets te installeren, alleen een gebruikersnaam aan te maken. Om u in te schrijven voor het webinar hoeft u zich alleen maar aan te melden met uw e-mailadres hieronder.

Schrijf u in voor dit webinar

Als u zich inschrijft krijgt u 1 dag en 1 uur voor het webinar een mail ter herinnering, na het webinar ontvangt u nog een laatste mail ter evaluatie. Daarna wordt uw emailadres verwijderd uit het systeem. Lees hier onze privacy policy